آشنایی با دستورالعملهای و طرز پخت انواع غذاهای ایرانی, غذاهای ایرانی سنتی مثل انواع خورشتها و خورشها, انواع برنجها و کبابها و کوکوها, انواع …

غذای اصلی/ از دلمه بادمجان نمیشه گذشت!

دلمه هایی مثل دلمه برگ مو و دلمه کلم برگ رو معمولا در مهمانی ها به عنوان پیش غذا استفاده میکنن. البته اونقدری سیر کننده هستن که بشه اون ها رو به عنوان غذای اصلی استفاده کرد. ولی این دلمه ای که امروز آموزش میدم یک غذای کامله و حتی اگر برای پیش غذا نوش جان کنید دیگه جای غذای دیگه ای رو نخواهید داشت. چی لازم دارم: بادمجان دلمه ۳ عدد فلفل دلمه ۳ عدد گوجه سفت ۴ عدد برنج ۱ پیمانه لپه ۴ قاشق غذاخوری سبزی دلمه ۱ کاسه سوپ خوری پیاز ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل و کمی آبلیمو برای سس دلمه رب گوجه ۴ قاشق غذاخوری آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری روغن ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل و ۲ لیوان آب چطور بپزم: برای تهیه دلمه ابتدا مواد میانیش رو تهیه کنید. مواد میانی این دلمه رو هم میتونید به روش مواد دلمه کلم برگ مجلسی که در این مطلب آموزش دادم تهیه کنید. به این صورت که ابتدا برنج رو با نصف پیمانه آب و مقداری نمک نیم پز کنید. لپه رو هم بپزید. پیاز ها رو خرد کنید و در ظرفی جدا گانه در روغن با کمی زردچوبه تفت بدهید. بعد هم گوشت رو اضافه کنید. کمی که تفت خورد رب و نمک و فلف … لینک منبع ادامه مطلب ...

شام/ دستور تهیه «دمی گشنیز و اسفناج با آب مرغ»

چی لازم دارم: برنج دو لیوان اسفناج و گشنیز پاک شده، شسته و خرد شده نیم کیلو آب مرغ دو لیوان آب و نمک به میزان لازم کره ۵۰ گرم پیاز متوسط یک عدد اسکلت، بال و گردن مرغ نیم کیلو (برای تهیه آب مرغ) چطور بپزم: ابتدا اسکلت، بال و گردن مرغ را با پیاز خرد شده و کمی نمک و سه لیوان آب روی حرارت بگذارید تا خوب پخته شود و آب به دست آمده از آن را صاف کرده و کنار بگذارید. برنج را با کره و آب مرغ به دست آمده و سبزی های خرد شده روی حرارت بگذارید تا آب مرغ جذب برنج شود و برنج و سبزی ها با آب مرغ نرم و پخته شود. در این غذا لازم نیست برنج کشیده و قد بلند شود بلکه باید به صورت کته یا دمی در آید. این غذا بسیار مقوی است و برای بیماری آبله مرغان و زونا به ویژه در اوایل بیماری بسیار مفید است. در غذاهای مخصوص بیماران آبله مرغان و زونا از ادویه، فلفل و موادغذایی با طبع گرم و محرک از جمله؛ گردو، خرما و زنجبیل و غیره استفاده نکنید به ویژه در اوایل دوران بیماری. لذا بهتر است از موادغذایی با طبع سر مانند؛ اسفناج، گشنیز، برنج، ماست، لیموشیرین و هندوانه به کار برید. … لینک منبع ادامه مطلب ...

دلمه کدو

مواد لازم • ۱ کیلوگرم کدو • ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده • ۱ پیمانه برنج خیس خورده • ۱ عدد پیاز • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی • نعنا یا ریحان • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم برای سس دلمه • ۳ حبه سیر رنده شده • ۲ پیمانه ماست • ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده • ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز مشخصات برای ۲ نفر روش حرفه ای آشپزی : ۱٫ در تابه متوسطی کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم آن را گرم کنید. پیاز را چند دقیقه تفت دهید تا سبک شود. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به تابه اضافه کنید و تفت دهید. ۲٫ برنج را به همراه نصف پیمانه آب به مخلوط گوشت اضافه کنید. شعله را زیاد کنید و هنگامی که آب برنج و گوشت تبخیر شد، حرارت را خاموش کنید. نعنا یا ریحان خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. ۳٫ کدوهای شسته شده را به اندازه دو بند انگشت برش دهید و داخل آنها را با یک قاشق کوچک خالی کنید. داخل کدوها را با مایه گوشت پر کنید و داخل یک قابلمه متوسط بچینید. ۴٫ سپس در یک لیوان آب گرم ۱ قاشق رب گوجه فرنگی را حل کنید و روی دلمه های کدو بریزید. … لینک منبع ادامه مطلب ...

طرز تهیه خورش کلم بروکلی – آشپزی

ماهنامه سرآشپز: اگر فکر می کنید که تنوع غذاهای سنتی و قدیمی دیگر به پابان رسیده، و برای درست کردن غذاهای جدید باید به سراغ غذاهای مدرن بروید، کاملا در اشتباه هستید. هنوز هستند خورش هایی که تا به حال درست نکرده اید و با پختن آنها، غذایی جدید با برنج خواهید داشت. خورش کلم بروکلی یکی از این غذاهاست. مواد مورد نیاز: گوشت (مکعبی خرد شده): ۳۰۰ گرم کلم بروکلی (گل گل شده): ۲۵۰ گرم پیاز: ۱ عدد سیر (له شده): ۱ حبه نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم پودر دارچین: به میزان لازم رب گوجه فرنگی: ۱ ق س روغن مایع: به میزان لازم روش پخت: ۱٫ کلم بروکلی را همراه مقداری آب و نمک داخل قابلمه ای ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سپس آبکش کرده و کنار بگذارید. ۲٫ ۲٫ درون قابلمه ای مقداری روغن گرم کرده، سپس پیاز و سیر را کمی تفت دهید. بعد گوشت را به آن افزوده و تفت دهید. ۳٫ نمک، فلفل، زردچوبه، پودر دارچین و رب گوجه فرنگی را به گوشت افزوده و تفت دهید. سپس ۲ پیمانه آب درون آن ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تابپزد. ۴٫ کلم بروکلی را به مواد افزوده و پس از ۵ دقیقه کنار بگذارید. بعد به همراه نان یا … لینک منبع ادامه مطلب ...

روش تهیه نان برنجی قزوینی برای نوروز – آشپزی

طرز تهیه : ۱- روغن جامد را به همراه روغن نیمه جامد روی حرارت ملایم می گذاریم تا کمی ذوب بشه. پودر قند را اضافه می کنیم و با همزن دستی می زنیم. ۲- حالا پودر هل را اضافه می کنیم و با همزن فقط در حد مخلوط شدن می زنیم. یک عدد تخم مرغ کامل را به همراه یک عدد زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و مجددا با همزن برقی می زنیم. ۳- اگر بخواهیم نان برنجی قزوین ما زعفرانی بشه در اینجا زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و بعد گلاب را هم اضافه می کنیم. سپس آرد برنج را اضافه کرده و با قاشق مخلوط می کنیم. ۴- با نوک انگشتان خمیر را ورز می دهیم طوری که به روغن نیفتد و بعد حالا خمیر را در کیسه فریزر می گذاریم. ۵- بعد کیسه فریزر را به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال می گذاریم تا استراحت کند. حالا از خمیر به اندازه یک گردوی کوچک بر می داریم و در دست کمی ماساژ می دیم تا خمیر نرم بشه. ۶- بعد خمیر را در دست گرد می کنیم و کمی در دست پهن می کنیم و داخل سینی با فاصله می گذاریم و رویش را مهر می زنیم. (مهر را باید طوری بزنید که اطراف خمیر ترک بر ندارد و در آخر سر روی خمیر شیرینی های مهر زده را خلال پسته و یا دونه هل می … لینک منبع ادامه مطلب ...

روش تهیه نان برنجی قزوینی برای نوروز

طرز تهیه : ۱- روغن جامد را به همراه روغن نیمه جامد روی حرارت ملایم می گذاریم تا کمی ذوب بشه. پودر قند را اضافه می کنیم و با همزن دستی می زنیم. ۲- حالا پودر هل را اضافه می کنیم و با همزن فقط در حد مخلوط شدن می زنیم. یک عدد تخم مرغ کامل را به همراه یک عدد زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و مجددا با همزن برقی می زنیم. ۳- اگر بخواهیم نان برنجی قزوین ما زعفرانی بشه در اینجا زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و بعد گلاب را هم اضافه می کنیم. سپس آرد برنج را اضافه کرده و با قاشق مخلوط می کنیم. ۴- با نوک انگشتان خمیر را ورز می دهیم طوری که به روغن نیفتد و بعد حالا خمیر را در کیسه فریزر می گذاریم. ۵- بعد کیسه فریزر را به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال می گذاریم تا استراحت کند. حالا از خمیر به اندازه یک گردوی کوچک بر می داریم و در دست کمی ماساژ می دیم تا خمیر نرم بشه. ۶- بعد خمیر را در دست گرد می کنیم و کمی در دست پهن می کنیم و داخل سینی با فاصله می گذاریم و رویش را مهر می زنیم. (مهر را باید طوری بزنید که اطراف خمیر ترک بر ندارد و در آخر سر روی خمیر شیرینی های مهر زده را خلال پسته و یا دونه هل می … لینک منبع ادامه مطلب ...

شیر برنج انبه یک دسر مناسب برای کودکان

شیر برنج انبه یک دسر مناسب برای کودکان در این بخش از آشپزی با پارسینه برایتان طرز تهیه یک دسر مقوی وخوشمزه را برای کودک دلبندتان آماده کرده ایم برای دیدن طرز تهیه این دسر همراه ما در آشپزی با پارسینه باشید تحریریه پارسینه: انبه یکی از خوشمزه ترین و چاق کننده ترین میوه هاست که لقب «شاه میوه ها» را به خود اختصاص داده است. این میوه استوایی لذیذ که بیش از هزار نوع دارد، بومی جنوب و جنوب شرق آسیاست. این میوه علاوه بر داشتن کالری بالا، ارزش غذایی زیادی دارد و بیماری های متعدد را درمان می کنددر این بخش از آشپزی با پارسینه برایتان طرز تهیه یک دسر خوشمزه با انبه را آماده کرده ایم که در ادامه خواهید دید. مواد لازم:کره : دو ونیم قاشق غذاخوریچوب دارچین : یک تکهشکر : ۳ قاشق غذاخوریانبه پوست شده و خرد شده : یک عدد رسیدهروغن مایع : یک قاشق غذاخوریبرنج : یک پیمانهشیر : یک پیمانهشیرعسل : یک و نیم پیمانهپوست لیمو : یک عددپودر جوزهندی : کمی طرز تهیه:کره را در قابلمه ای ذوب کنید. چوب دارچین و یک قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و هم بزنید. انبه تکه شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاراملی شود. سپس تکه های انبه را در بیاورید اما چوب دارچین را در نیاورید. در همان قابلمه روغن را اضافه کنید و برنج را در آن تفت دهید. شیر، شیر عسل، پوست لیمو و بقیه شکر را به آن اضافه کنید و پس از جوش ... ادامه مطلب ...

شیرینی ها/ «پادرازی»، شیرینی مشهدی ها برای نوروز

فردا/ شیرینی پادرازی یکی از شیرینی های شهر مشهد است که برای پذیرایی از میهمانان نوروزی بسیار مناسب است. در این مطلب طرز تهیه شیرینی پادرازی را آموزش داده ایم. چی لازم دارم: تخم مرغ : ۲ عدد آرد برنج : ۱۲۵ گرم پودر شکر : ۱۵۰ گرم آرد گندم : ۱۲۵ گرم پودر هل : یک چهارم قاشق چایخوری آرد نخودچی : ۱۵۰ گرم کره : ۲۵۰ گرم تخم مرغ اضافی ،کنجد،پودر پسته ،آب زعفران و روغن مایع برای تزیین. چطور بپزم: کره نرم شده و پودر شکر رو با هم مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید.تقریبا ۵ دقیقه مواد رو مخلوط کنید تا شکر داخل کره حل بشه.تخم مرغ ها رو که نیم ساعت داخل دمای اتاق بودن رو یکی یکی به مواد اضافه کنید و با همزن خوب یکنواخت کنید. پودر هل رو هم به مواد اضافه کنید. هر ۳ آرد رو داخل ظرف جداگانه با هم مخلوط کنید و ۳بار اونها رو الک کنید این کار خیلی در کیفیت شیرینی موثره پس لطفا کمتر از ۳بار الک نکنید.آرد الک شده رو کم کم به مواد اضافه کنید و خوب با دست مواد رو ورز بدید.خمیر اماده شده رو داخل نایلون قرار بدید و ۱ساعت اجازه بدید داخل یخچال استراحت کنه. بعد از زمان همون نایلون رو روی سطح باز کنید و … لینک منبع ادامه مطلب ...

سوپ و آش/ آش ماست با کوفته قلقلی

سفره خونه/ مواد لازم: دو پیمانه ماست غلیظ پیازداغ دو ق غ آرد ساده سفید یک عدد تخم مرغ یک لیتر آب سبزی دلخواه آش ( تره و جعفری و گشنیز و ترخان و ریحان و نعنا ) نصف پیمانه برنج گرده مخصوص آش عصاره قلم یا مرغ یا ماهیچه روغن مایع و نعنا خشک و نمک و ادویه دلخواه کوفته قلقلی متشکل ازیک پیاز رنده شده ودویست و پنجاه گرم گوشت چرخکرده و نمک و فلفل و یک ق آرد نخودچی که در مقدار کمی روغن فقط تفت داده شود تا از خامی درآید . سرخ نکنید . طرز تهیه: عصاره مرغ و پیاز داغ و برنج را بپزید هر وقت آبش کشیده شد اضافه کنید . کوفته ها را داخلش بریزید و وقتی برنج کاملا شکفته شد ماست را کاملا هم بزنید و با آرد و کمی از آش مخلوط کنید و به اش اضافه کنید . نمک و فلفل را بچشید .بعد در ظرف بکشید و با نعنا داغ تزیین کنید . با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید لینک منبع ادامه مطلب ...

اگر رژیم لاغری دارید، این غذا را امتحان کنید!

اگر رژیم لاغری دارید، این غذا را امتحان کنید!سلامت نیوز: دستور آشپزی امروز ما به طرز تهیه «ماهی سالمون با سس سویا» اختصاص دارد که غذایی با کالری بسیار پایین و مناسب برای افرادی است که رژیم لاغری دارند.به گزارش سلامت نیوز به نقل از سلامتیسم، دستور آشپزی امروز ما به طرز تهیه «ماهی سالمون با سس سویا» اختصاص دارد که غذایی با کالری بسیار پایین و مناسب برای افرادی است که رژیم لاغری دارند.برای تهیه این غذا برای ۴ نفر به یک چهارم فنجان سس سویای کم سدیم، یک چهارم فنجان سرکه سفید، یک چهارم فنجان سرکه برنج یا بالزامیک، ۲ قاشق غذاخوری شکر، ۳ قاشق غذاخوری پیازچه خردشده، ۳ قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده، ۲۰۰ گرم فیله ماهی سالمون و یک عدد لیموی تازه و برش خورده نیاز داریم.برای آماده کردن این غذا هم کافی است که ابتدا سس سویا، سرکه ها، شکر، پیازچه و زنجبیل را باهم مخلوط کنید. این مخلوط را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. سپس، آن را از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن، فیله های سالمون را داخل سس بیندازید. ظرف سالمون های آغشته در سس را حداقل ۳۰ و حداکثر ۱۲۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید. حالا فیله های طعم دار را داخل فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تنوری کنید. بعد از سرو غذا، یک تکه لیمو کنار هر بشقاب بگذارید. هر وعده از این غذا حاوی ارزش تغذیه ای زیر است: منبع:eatingwell[ مشاهده متن کامل اگر رژیم لاغری دارید، این غذا را امتحان کنید! در ... ادامه مطلب ...