آشنایی با دستورالعملهای و طرز پخت انواع غذاهای ایرانی, غذاهای ایرانی سنتی مثل انواع خورشتها و خورشها, انواع برنجها و کبابها و کوکوها, انواع …

غذای اصلی/ «دلمه کلم پیچ» را با این دستور ساده تهیه کنید

ماهنامه سرآشپز/ دلمه ها از آن دسته از غذاهای پر زحمت محسوب می شوند که علاقه خاصی به آنها داریم. احتمالا خانم ها انواع دلمه را تا به حال درست کرده باشند، اما دلمه کلم پیچ را کمتر کسی امتحان کرده باشد. در این مطلب طرز تهیه دلمه کلم پیچ را به شما آموزش داده ایم. چی لازم دارم: گوشت (چرخ شده): ۴۰۰ گرم کلم برگ: ۱ کیلوگرم لپه (پخته و آبکش شده): یک دوم پیمانه برنج (پخته و آبکش شده): ۱ پیمانه سبزی دلمه (ساطوری شده): ۱ پیمانه پیاز (نگینی خرد شده): ۲ عدد سرکه قرمز: یک چهارم پیمانه شکر: سه چهارم پیمانه نمک، فلفل و زدرچوبه: به میزان لازم رب گوجه فرنگی: ۵ ق س روغن مایع: به میزان لازم چطور بپزم: ۱. تابه ای را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن داخل آن گرم کنید. سپس ۱ عدد پیاز را درون آن کمی تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود. بعد گوشت را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کرده و بپزد. ۲. نمک، فلفل، زردچوبه و ۲ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی را به مواد افزوده و کمی دیگر تفت دهید. سپس یک دوم پیمانه آب به آن افزوده و با در بسته بگذارید تا روی حرارت ملایم بپزد و آب آن تبخیر شود. بعد کنار بگذاری … لینک منبع ادامه مطلب ...

ناهار/ دلمه پیچ کلم درست کنید

برترین ها/ دلمه ها از آن دسته از غذاهای پر زحمت محسوب می شوند که علاقه خاصی به آنها داریم. احتمالا خانم ها انواع دلمه را تا به حال درست کرده بباشند، اما دلمه کلم پیچ را کمتر کسی امتحان کرده باشد. در این مطلب طرز تهیه دلمه کلم پیچ را به شما آموزش داده ایم. مواد مورد نیاز: گوشت (چرخ شده): ۴۰۰ گرم کلم برگ: ۱ کیلوگرم لپه (پخته و آبکش شده): یک دوم پیمانه برنج (پخته و آبکش شده): ۱ پیمانه سبزی دلمه (ساطوری شده): ۱ پیمانه پیاز (نگینی خرد شده): ۲ عدد سرکه قرمز: یک چهارم پیمانه شکر: سه چهارم پیمانه نمک، فلفل و زدرچوبه: به میزان لازم رب گوجه فرنگی: ۵ ق س روغن مایع: به میزان لازم روش پخت: ۱- تابه ای را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن داخل آن گرم کنید. سپس ۱ عدد پیاز را درون آن کمی تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود. بعد گوشت را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کرده و بپزد. ۲- نمک، فلفل، زردچوبه و ۲ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی را به مواد افزوده و کمی دیگر تفت دهید. سپس یک دوم پیمانه آب به آن افزوده و با در بسته بگذارید تا روی حرارت ملایم بپزد و آب آن تبخیر شود. بعد کنار بگذارید تا خن … لینک منبع ادامه مطلب ...

غذای ملل/ «مقلوبه»؛ بادمجان پلوی خوشمزه عربی

جام جم/ بادمجان همه جوره خوش خوراک است چه آن را له کنید و کشک بادمجان درست کنید چه کبابی آن را در میرزاقاسمی بریزید یا داخل آن را با گوشت چرخ کرده پر کنید یا مسمای بادمجان مبسوطی از آن بسازید و با چلوی ایرانی نوش جان کنید. تنوع غذاهایی که بادمجان در آن به کار می رود بی شمار است، اما امروز می خواهیم طرز تهیه غذایی غیر ایرانی را برای تنوع بخشیدن به سفره غذای خود به شما آموزش دهیم که در کشورهای عربی، بویژه لبنان هواخواهانی دارد: «مقلوبه». تصویر بادمجان پلوی خوشمزۀ عربی: مقلوبه چی لازم دارم (برای ۴ تا ۶نفر): بادمجان متوسط: ۲ عدد پوست کنده و حلقه حلقه پیاز بزرگ: یک عدد، ساطوری گوشت سردست گوسفند: یک کیلو، خرد کرده ادویه پلویی: یک قاشق غذاخوری پودر دارچین: یک دوم قاشق چایخوری پودر جوز هندی: یک دوم قاشق چایخوری روغن مایع: به میزان دلخواه گوجه فرنگی بزرگ: ۳ عدد حلقه حلقه برنج خیسانده: ۲ پیمانه آب جوش: ۲ پیمانه چطور بپزم: ۱. ورقه های بادمجان را نمک پاشیده و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا تلخ​آب آن خارج شود، سپس آن ها را شسته و خشک کنید. یک چهارم پیمانه روغن مایع را روی شعله متوسط داغ … لینک منبع ادامه مطلب ...

غذای ملل/ پخت برنج و سبزیجات به روش چینی

آفتاب/تقریبا همه خانمها نه تنها طرز پخت برنج ساده را می دانند بلکه با شیوه پخت انواع دیگر پلو نیز آشنایی دارند؛ به همین دلیل تهیه «برنج سبزیجات» برای این افراد کاری ساده خواهد بود. چی لازم دارم: برنج: ۱ لیوان پیاز: ۱ عدد کدو: ۱ عدد هویج: ۱ عدد فلفل دلمه: ۱ عدد سیب زمینی: ۱ عدد سینه مرغ: ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم ادویه کاری: ۱ قاشق مرباخوری چطور بپزم: ۱. برنج را به مدت نیم ساعت در آب بخیسانید. ۲. سبزیجات و مرغ را به صورت خلال خرد کنید. ۳. ابتدا پیاز خلال شده را همراه با کمی روغن در قابلمه تفت داده، سپس بقیه سبزیجات را همراه مرغ و ادویه به آن اضافه کنید و با روغن تفت دهید. در قابلمه را به مدت ۵ دقیقه بگذارید تا مرغ همراه با سبزیجات بپزد. در حین پختن، مواد را با قاشق کمی هم بزنید تا ته نگیرد. ۴. برنج را پخته، در آبکش بریزید. ۵. برنج آبکش شده را روی مواد درون قابلمه ریخته، سپس درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا برنج به مدت ۴۰ دقیقه الی ۱ ساعت دم بکشد. با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید لینک منبع ادامه مطلب ...

غذای اصلی/ طرز تهیه بلدرچین مجلسی

ایران مطلب/ چی لازم دارم: بلدرچین ١ عدد برنج نصف لیوان پیاز ۱ عدد سیب زمینی ٢ عدد متوسط کره آب شده نصف استکان زعفران به مقدار لازم ادویه و نمک و فلفل به مقدار لازم چطوری درست کنم: بلدرچین را تمیز شسته و با کمی زعفران، کره و نصف استکان آب با شعله کم بپزید تا آب غذا کم شده و بلدرچین در روغن خودش سرخ شود. برنج را مانند دستور طبخ کته پخته و زمانی که آماده دم شد در مخلوط کن ریخته و له کنید. سپس با زرده تخم مرغ مخلوط کنید و خوب ورز دهید.| لازم به ذکر است که برنج باید آبدار باشد|. خمیر آماده شده را به اندازه ی یک پرتقال بزرگ برداشته و داخل آن را گود کنید. بلدرچین را در آن گذاشته و برنج را دور آن می ریزیم. مخلوط را درون کاغذ فویل قرار داده و در فر داغ می گذاریم تا برنج دم بکشد و یا اینکه آن را در روغن سرخ کنید. با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید لینک منبع ادامه مطلب ...

غذای اصلی/ طرز تهیه اسفناج پلو

سیمرغ/ مواد لازم : اسفناج : ۱ الی ۱/۵ کیلو گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم برنج : ۳ پیمانه پیاز : ۲ عدد بزرگ لپه : ۱ فنجان آب نارنج غلیظ : نصف فنجان سیر : ۳ حبه رب گوجه فرنگی : ۱ ق غ سس انار یا رب انار رقیق به دلخواه : ۱ ق غ زعفران آبکرده، نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه، آویشن، پودر سیر. روغن سرخ کردنی طرز تهیه : اسفناج را خرد کرده، حدود نصف لیوان از آن را کنار گذاشته و باقی را با نصف فنجان آب در قابلمه می پزیم. می گذاریم کاملا آبش کشیده شود و به خوردش برود. لپه را جداگانه کمی می پزیم سپس آبکش می کنیم. یک عدد پیاز را خرد کرده و تفت می دهیم و گوشت را به آن اضافه می کنیم و ادویه و نمک و کمی زعفران زده و پس از تفت دادن لپه را به مخلوط می افزائیم، کمی آب می ریزیم تا گوشت کاملا بپزد و آبش کشیده شود. سپس ربها یا رب و سس انار را اضافه کرده تفت می دهیم. در ظرف دیگر روغن داغ می کنیم ( ترجیحا در این مرحله از ظرف روحی استفاده شود ) و پیاز باقی مانده را خرد کرده در آن تفت می دهیم. سیر را خرد کرده و اضافه می کنیم. پس از تفت دادن اسفناج خام را افزوده و کمی که تفت خورد اسفناج پخته را می افزائیم و مخلوط … لینک منبع ادامه مطلب ...

سوپ و آش/ طرز تهیه سوپ چغندر

سوران/ چی لازم دارم: سه – چهار عدد چغندر پر رنگ و بدون رگ و ریشه .پوست آنرا خوب با برس بشویید و خرد کنید آب مرغ برای سوپ سه لیوان یا بیشتر یکعدد کدو با پوست شسته و خرد شود برنج ۵ الی ۶ قاشق غذا خوری کره کمی به دلخواه پیاز درشت یک عدد خرد شود نمک و فلفل به اندازه کافی خامه و سبزی برای تزیین چطوری درست کنم: آسمونی : کدو وپیاز و چغندر و برنج را با آب مرغ بار بگذارید تا کاملا بپزد . مرتب آب آنرا باز بینی کنید تا تمام نشود . وقتی کاملا پخت با یک همزن یا گوشتکوب برقی مواد را خوب له کنید . کمی کره داخل آن بریزید و کمی بجوشانید تا کره حل شده و سوپ کمی غلیظ شود . سپسآنرا داخل ظرف مناسب کشیده و با کمی خامه و سبزی تزیین کنید و در صورت تمایل با نارنج سرو کنید . این سوپ اصلا نیازی به رب گوجه فرنگی ندارد زیرا به خاطر وجود چغندرها بسیار خوشرنگ خواهد شد . نکته : بعضی چغندر ها از ابتدا رنگ روشنی دارند که از نظر خواص فرقی با انواع دیگر ندارد ولی پس از پخت رنگ غذا خوشرنگ نخواد شد . با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید لینک منبع ادامه مطلب ...

طرز تهیه دلمه پیاز +عکس

طرز تهیه دلمه پیاز را در ادامه ببینید : طرز تهیه دلمه پیاز طرز تهیه دلمه پیاز را در ادامه ببینید : دلمه پیاز یک غذای خوشمزه و سنتی برای دورهمی هایتان است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. مواد لازم لپه ۱/۳ پیمانه نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار لازم برنج ۱/۲ پیمانه پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد روغن مایع به مقدار لازم گوشت چرخ کرده (مخلوط گوساله و گوسفند) ۴۰۰ گرم رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری زردچوبه (پودر شده) ۱/۲ قاشق چایخوری ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری سبزی (پاک و خرد شده) ۲۰۰ گرم زعفران ۲ قاشق سوپخوری سرکه سفید ۴۵ میلی لیتر شکر ۱ قاشق سوپخوری پیاز مخروطی ۱۶ عدد استاک سفید گوساله ۵۰۰ میلی لیتر طرز تهیه دلمه پیاز : ۱٫ آب روی لپه خیس شده را خالی کرده و آن را در قابلمه ای حاوی مقداری آب جوش، روی حرارت ملایم، بریزید تا به مدت ۳ساعت بپزد. در اواسط پخت، مقداری نمک به آن بیافزایید و آبکش کنید. ۲٫ آب روی برنج خیس شده را خالی کرده و آن را در قابلمه ای، حاوی مقداری آب جوش روی حرارت زیاد قرار دهید تا به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزد سپس … لینک منبع ... ادامه مطلب ...

غذای اصلی/ طرز تهیه تاکوی گوشت با سس سیراچای تند بادام

سوران/ کره یا روغن بادام را با سس سیراچای تند ترکیب کنید و از تندی آن نهایت استفاده را ببرید. شما می توانید این غذای خوشمزه را با همین سس سرو نمایید. اصلا لازم نیست با دیدن مواد تشکیل دهنده این غذا نگران شوید. شما می توانید از مواد جایگزین نیز استفاده کنید. زمان آماده سازی: کمتر از یک ساعت برای ۴ الی ۶ نفر مواد لازم برای مزه دار کردن: مواد لازم: یک دوم قاشق چایخوری پودرپنج ادویه چینی یک چهارم پیمانه سس سویا دو قاشق غذاخوری سرکه برنج یک چهارم پیمانه سس شیرین و ترش چهار حبه سیر خرد شده یک قاشق غذاخوری سس سیراچا( یا سس تند) یک قاشق غذاخوری روغن کنجد برای تاکو: یک کیلو گوشت بدون استخوان نمک فلفل سیاه چهار الی شش عدد نان تورتیلا برای سس: یک دوم پیمانه کره بادام چهار حبه سری یک چهارم پیمانه سس سویا سه قاشق غذاخوری آب لیموی تازه یک قاشق چایخوری شکر قهوه ای دو قاشق غذاخوری سس سیراچا یک دوم پیمانه شیر بادام طرز تهیه: ۱٫ابتدا تمامی موارد مورد نیاز برای مزه دار کردن را در یک ظرف بزرگ ترکیب نمایید. سپس گوشت را به آن اضافه کنید و اجازه دهید حداقل هشت ساعت در یخچال استراحت … لینک منبع ادامه مطلب ...

سوپ و آش/ طرز تهیه آش گشنیز

بیتوته/ مواد لازم جهت تهیه آش گشنیز برای ۲ نفر : برنج: ۱/۲ پیمانه عدس: ۱/۴ پیمانه زردچوبه و نمک و فلفل به میزان لازم هویج رنده شده: ۱ عدد پیاز: ۱ عدد گشنیز: ۳۵۰ گرم طرز تهیه : برنج و عدس را یک ساعت خیساندم و بعد گذاشتم روی گاز و پیاز را هم خرد کردم و به آن اضافه کردم. با آب قلم و نمک و زردچوبه و فلفل گذاشتم تا چند جوش که زد و برنج پخت هویج رنده شده و گشنیز خردشده را هم اضافه کردم بعد از ۲۰ دقیقه که جا افتاد با آب لیمو میل شد. جای شما سبز . آش گشنیز برای سرماخوردگی مفید است، من بعضی وقتها به آش گشنیز کوفته قلقلی هم اضافه میکنم. * یک نکته در آش گشنیز اینکه حتما بعد از پختن برنج گشنیز اضافه شود انشاالله درست کنید و خوشتان بیاید . با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید لینک منبع ادامه مطلب ...