آشنایی با دستورالعملهای و طرز پخت انواع غذاهای ایرانی, غذاهای ایرانی سنتی مثل انواع خورشتها و خورشها, انواع برنجها و کبابها و کوکوها, انواع …

طرز تهیه شیرینی برنجی مخصوص نوروز (نان برنجی کرمانشاه)

شیرینی برنجی یا نان برنجی همانطور که از نام آن مشخص است با آرد برنج تهیه می شود. با طرز تهیه شیرینی برنجی کرمانشاهی مخصوص نوروز آشنا شوید. لینک منبع ادامه مطلب ...

خوشمزه روز: خوراک میگوی اسپایسی [تماشا کنید]

اگر طرفدار غذاهای دریایی و مخصوصا میگو باشید، پیشنهاد می کنیم این خوراک خوشمزه و پرادویه را یک بار امتحان کنید. برای آشنایی با دستور پخت آن در ادامه با روزیاتو همراه باشید. مواد لازم ۴۵۰ گرم میگوی درشت ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۱ قاشق چایخوری شکر قهوه ای ۲ حبه سیر خرد شده نصف یک عدد پیاز قرمز ۱ پیمانه نخودسبز با پوست ۱ عدد هویج خرد شده نصف یک عدد فلفل دلمه ای درشت نصف قاشق چایخوری نمک دریایی برنج قهوه ای بخارپز شده کنجد برای سس نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه ۳ قاشق غذاخوری سس سویای کم نمک ۱ قاشق چایخوری سرکه برنج ۱ قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی پرادویه ۳ قاشق غذاخوری آب ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت طرز تهیه در یک کاسه کوچک، همه مواد سس را با یکدیگر مخلوط کرده و کنار بگذارید. روغن زیتون را درون تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. میگو، شکر قهوه ای، نمک و فلفل سیاه را درون تابه ریخته و آن ها را تفت دهید تا کمی طلایی شوند. سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید. سیر، نخودسبز، پیاز، فلفل دلمه ای قرمز و هویج را افزوده و هم بزنید تا کمی نرم شوند. س … لینک منبع ۲۱ February 2017 | 10:13 pm ادامه مطلب ...

ناهار/ «اسفناج پلو» با هویج، پیشنهاد گیاهی امروز

برترین ها/ از قدیم، مادرها اسفناج را با سیب زمینی درست می کردند و غذایی به اصطلاح با نان برای ناهار یا شام تدارک می دیدند. گاهی هم بورانی اسفناج درست می کردند و در کنار غذا، سر سفره می گذاشتند. در این مطلب طرز تهیه اسفناج پلو را به شما آموزش می دهیم که غذایی متفاوت از قبل با اسفناج درست کرده باشید. چی لازم دارم: برنج (خیس شده): ۳ پیمانه اسفناج (خردشده): ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده: ۱۵۰گرم پیاز (خلالی خرد شده): ۱عدد هویج (نگینی خردشده): ۲ عدد نمک و فلفل: به میزان لازم روغن مایع: به میزان لازم چطور بپزم: ۱- داخل تابه ای پیاز را با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. بعد گوشت را به آن افزوده و تفت دهید. بعد هویج را به آن افزوده و کمی تفت دهید. سپس اسفناج را به مخلوط مواد بیفزایید و به تفت دادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود. بعد نمک و فلفل آن را به اندازه کرده و از روی حرارت بردارید. ۲- برنج را داخل قابلمه ای جوشانده، بعد آبکش کنید. ۳- برنج را داخل قابمله ریخته وروی حرارت گرم کنید سپس ته دیگ دلخواه گذشته و مخلوط اسفناج را لا به لای برنج ریخته و به مدت ۴۵ دقیقه دم کنید. با کانا … لینک منبع ۲۰ February 2017 | 2:39 pm ادامه مطلب ...

طرز تهیه اسفناج پلو با هویج

ماهنامه سرآشپز: از قدیم، مادرها اسفناج را با سیب زمینی درست می کردند و غذایی به اصطلاح با نان برای ناهار یا شام تدارک می دیدند. گاهی هم بورانی اسفناج درست می کردند و در کنار غذا، سر سفره می گذاشتند. در این مطلب طرز تهیه اسفناج پلو را به شما آموزش می دهیم که غذایی متفاوت از قبل با اسفناج درست کرده باشید. مواد مورد نیاز: برنج (خیس شده): ۳ پیمانه اسفناج (خردشده): ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده: ۱۵۰گرم پیاز (خلالی خرد شده): ۱عدد هویج (نگینی خردشده): ۲ عدد نمک و فلفل: به میزان لازم روغن مایع: به میزان لازم روش پخت: ۱- داخل تابه ای پیاز را با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. بعد گوشت را به آن افزوده و تفت دهید. بعد هویج را به آن افزوده و کمی تفت دهید. سپس اسفناج را به مخلوط مواد بیفزایید و به تفت دادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود. بعد نمک و فلفل آن را به اندازه کرده و از روی حرارت بردارید. ۲- برنج را داخل قابلمه ای جوشانده، بعد آبکش کنید. ۳- برنج را داخل قابمله ریخته وروی حرارت گرم کنید سپس ته دیگ دلخواه گذشته و مخلوط اسفناج را لا به لای برنج ریخته و به مدت ۴۵ دقیقه دم کنید. لینک منبع ۲۰ February 2017 | 1:28 pm ادامه مطلب ...

غذای اصلی/ «ته چین تک نفره»، زیبایی و هنر در خدمت کدبانو

ایران کوک/ چی لازم دارم: برنج ۳ لیوان سینه مرغ ۲ عدد زرده تخم مرغ ۶ عدد ماست خامه ای ۲ لیوان کره ۴ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ۶ قاشق غذاخوری زرشک برای تزیین چطور بپزم: طرز تهیه : سینه های مرغ را خرد کنید و همراه با چند لیوان آب ، پیاز ، زردچوبه ، نمک و فلفل داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد. سپس مرغ های پخته را ریش ریش کنید و کنار بگذارید. برنج را از نیم ساعت قبل با مقداری آب و نمک خیس دهید. داخل قابلمه آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس برنج را اضاف … لینک منبع ۱۸ February 2017 | 2:47 pm ادامه مطلب ...

غذای اصلی/ طرز تهیه گبولی گوشت

بیتوته/ امروز یک غذا از هرمزگان داشتیم. گبولی گوشت که واقعا خوشمزه بود. این غذا ادویه های زیادی دارد، به همین خاطر حسابی خوش عطر است. این غذا با مرغ هم پخته می شود. طرز تهیه گبولی گوشت : اول گوشت را با پیاز تفت می دهیم و فلفل سیاه زردچوبه چوب دارچین می ریزیم، آب اضافه می کنیم تا گوشت بپزد. اواخر پخت نمک می ریزیم. آب گوشت را صاف می کنیم. گوشت را کنار می گذاریم. داخل آب آن هل، میخک، فلفل سیا،ه ادویه پلویی و پودر لیموعمانی می ریزیم، به جوش که آمد، برنج را می ریزیم و کته می کنیم. کمی کره روی برنج می … لینک منبع ۱۷ February 2017 | 12:23 pm ادامه مطلب ...

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و برنج

سوپ گوجه فرنگی یکی از محبوب ترین انواع سوپ است که می توان آن را با برنج، خامه و … تهیه کرد. با طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی با برنج آشنا شوید. لینک منبع ۱۴ February 2017 | 3:01 pm ادامه مطلب ...

 طرز تهیه کباب لا پلو

این نوع کباب و برنج فوق العاده مقوی می باشد. چون تمام آب گوشت و پیاز به خورد برنج می رود و برای بچه ها و افراد بیمار و پیر عالی می باشد. لینک منبع ۱۴ February 2017 | 3:07 pm ادامه مطلب ...

میگو پلو اسپانیایی