آشنایی با دستورالعملهای و طرز پخت انواع غذاهای ایرانی, غذاهای ایرانی سنتی مثل انواع خورشتها و خورشها, انواع برنجها و کبابها و کوکوها, انواع …

باقالا قاتق (خورشت باقالی) تعداد ده الی دوازده نفر مواد لازم : باقالا تازه                 ۳کیلو تخم مرغ                 ۴عدد شوید ( شویت )          ۲۰۰گرم سیر کوچک              یک بوته طرز تهیه : باقالا را از هر دو پوست بیرون بیاورید و بشویید . شوید را خرد کرده به باقالا اضافه کنید و سیر را هم خلال نموده در باقالا بریزید . ۳ قاشق سوپ خوری روغن و یک قاشق  چای خوری زردچوبه را به آن اضافه کنید و ظرف روی آتش بگذارید ۲۰دقیقه خوب سرخ شود و مرتب با قاشق هم بزنید . بعد از سرخ شدن یک گیلاس آب داخل آن کنید که خوب بپزد . پنج دقیقه مانده به پختن باقالا ، تخم مرغ را یک یک در آن بشکنید . نمک آن را زده و بردارید. ادامه مطلب ...

سیر چخرتمه (تعداد ده الی دوازده نفر) مواد لازم : یک عدد مرغ یا قرقاول ۴۰۰ گرم برگ سیر تازه شش عدد تخم مرغ ۱۰۰ گرم لپه طرز تهیه : مرغ را خوب تمیز کرده با یک گیلاس و نصف آب روی آتش خوار ( شعله کم ) بگذارید بپزد . سیر را تمیز کرده با چاقو ریز خرد کنید و در ماهیتابه بریزید با روغن سرخ کنید . تخم مرغ را بزنید و داخل سیر کنید که کمی با آن سرخ شود و بعد سیر وتخم مرغ سرخ شده را به مرغ اضافه کنید ، نیم ساعت الی سه ربع روی آتش خوار ( شعله کم ) جوش داده ، نمک و فلفل آن را به اندازه بزنید و بردارید. ادامه مطلب ...

ته چین مرغ dGrPj3YjYمواد لازم برای تهیه ته چین مرغ:

  • برنج آبکش شده سه لیوان
  • زرده تخم مرغ دو عدد
  • ماست نصف لیوان
  • زعفران دم کرده نصف لیوان
  • مرغ پخته و ریش شده دو لیوان
  • نمک و دارچین به مقدار لازم
این مقدار مواد برای ۴ تا ۵ نفر کافیه. بهترین راه آبکش کردن برنجبرای آبکش کردن برنج، اون رو از قبل سه چهار ساعت با نمک زیاد خیس میدیم. بعد آبش رو خارج میکنیم و برنجها رو آب میکشیم تا نمک اضافیش بره. بعد در قابلمه حدود پنج لیوان آب رو به جوش میاریم و برنجهای خیس داده شده رو با مقدار کمی نمک در آب جوش میریزیم و میذاریم که بجوشه، وقتی کمی جوشید یک دانه از برنج رو برمیداریم و با ناخن نصفش میکنیم، وقتی به اندازه یک نقطه سفید وسطش خام بود آبکشش میکنیم. این بهترین راه برای آبکش کردن برنج هست.ادامه مطلب ...