مهمترین اخبار در زمینه برنج را از اینجا دنبال کنید. اخبار مربوط به قیمت روز برنج اخبار مربوط به صادرات و واردات و تصمیمات مسئولان کشور در زمینه برنج همه را در اخبار برنج فریدونکنار تماشا کنید. همچنین میتوانید از طریق کانال تلگرام اخبار را انلاین دریافت کنید. با ما همراه باشید.

  • این روانی هایِ نازنین

    این روانی هایِ نازنین محسن پوررمضانی معاون گروه شهرونگکمربندم را سفت کردم و شیشه را دادم پایین تا خنک شوم. رادیو داشت در مورد بحران خشکسالی می گفت و کمبود آب. راننده گفت: «مُفت کِشا می خوان آبو گرون کنن از الان بهونه میارن. بد می گم مهندس؟» آمدم چیزی بگویم که سرنشین های عقب بهم مهلت ندادند. ماشاءالله هرکدام هم فرضیه ای داشتند و توضیح دادند که بیشتر آب توی کشاورزی و صنعت هدر می رود و یک برنامه پنج ساله هم برای رفع این مشکل ارایه دادند… فرصتی نشد که من هم بگویم مهندسم. فرضیه هایشان که تمام شد، ... ادامه مطلب ...
  • بلندترین برنج دنیا در هند + عکس

    نوعی برنج هندی، عنوان بلندترین برنج دنیا را به خود اختصاص داده است. لینک منبع ادامه مطلب ...
  • چرایی جایگاه تاریخی برنج در سفره ایرانیان

    چرایی جایگاه تاریخی برنج در سفره ایرانیان تفاوت ها و گوناگونی ها میان فرهنگ ها جامعه ها در گذر تاریخ بر پایه بسترهایی پدید می آمده که بخشی مهم از آن در اقلیم و جغرافیای هر سرزمین ریشه داشته است. این بستر مهم، در شکل گیری سبک و روش زیست فردی و اجتماعی در میان مردمان جامعه های گوناگون، گوناگونی های بسیاری را بنیان گذارده است. پوشاک و غذا، در بستر جغرافیا و اقلیم یک سرزمین، پدیده هایی به شمار می آیند که تفاوت ها را میان مردمان فرهنگ ها و جامعه های گوناگون پدید آوردند. ژان شاردن، جهانگرد پرآوازه فرانسوی ... ادامه مطلب ...
  • نرخ فروش برنج وارداتی + جدول قیمت ها

    رکنا: نرخ فروش انواع برنج وارداتی به شرح جدول است. لینک منبع ادامه مطلب ...
  • طرز تهیه کباب چنجه

    بانو نیوز – طرز پخت کباب چنجه مواد لازم برای پخت کباب چنجه: گوشت راسته گوسفندی ۸۰۰ گرم نمک، فلفل به میزان لازم روغن زیتون ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری کره آبکرده ۵۰ گرم طرز تهیه کباب چنجه: ابتدا گوشت را به اندازه ۲ بند انگشت و به ضخامت ۱ سانتیمتر، خرد کنید. آن گاه ... ادامه مطلب ...
  • جریمه ٣ میلیاردی برای قاچاقچی برنج

    جریمه ٣ میلیاردی برای قاچاقچی برنج جریمه ٣ میلیاردی برای قاچاقچی برنجمدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی از صدور حکم ۳.۲ میلیاردی برای یک متهم خبر داد. به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی، سلیمان رزاقی در تشریح این خبر گفت: پلیس آگاهی استان مرکزی در حین کنترل خودروهای عبوری به ۵ دستگاه خودروی کامیون مشکوک و ضمن بازرسی، مقادیر زیادی برنج به ظن قاچاق را کشف و ضبط کردند.وی افزود: گزارش این تخلف به شعبه ویژه قاچاق کالا و ارز اراک ارسال و پس از تشکیل و رسیدگی پرونده تخلف محرز شد.مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی تصریح کرد: بر همین ... ادامه مطلب ...
  • از شما/ حلوا

    عکاس خونه/ ارسالی از sazedel حلوای آرد برنج “مخاطبان گرامی آخرین خبر؛ برای ارسال تصاویر؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آیکون دوربین در بالای صفحه را انتخاب نموده و تصویر خود را ارسال فرمایید.” لینک منبع ادامه مطلب ...
  • میز اردور/ فرنی، دسری اصیل و قدیمی

    مجله آشپزی مثبت/ فرنی دسری اصیل و قدیمی است. یعنی از آن زمان که دسر خوردن مد نبود و مردم اصلا نمی دانستند دسر چی هست در ایران فرنی پخته می شد و خیلی هم طرفدار داشت. پخت فرنی هم مثل بیشتر غذاهای ایرانی در هر جای این سرزمین یک روش خاص و متفاوت دارد. اگر تا حالا فرنی سیب و دارچین نخورده اید، این مدل جهرمی را امتحان کنید. مواد لازم برای ۴ نفر: ۱ پیمانه شیر سرد ۱ ق س آرد برنج ۲ ق س عسل ۱ ق چ دارچین ۱ ... ادامه مطلب ...
  • نرخ فروش انواع برنج وارداتی

    باشگاه خبرنگاران/ نرخ فروش انواع برنج وارداتی به شرح جدول است. با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید لینک منبع ادامه مطلب ...
  • سوپ و آش/ آش سه نگه سیر، ساده و مقوی

    همشهری آنلاین/ مواد لازم : گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان: ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم برنج: نصف پیمانه عدس: یک پیمانه کشک پاستوریزه: ۵ قاشق غذا خوری (کشک رقیق تر ۳ لیوان) زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز: به میزان لازم سینه مرغ برای کوفته ریزه پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن به مقدار لازم نعناع داغ برای تزئین طرز تهیه: ۱٫ گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه می پزند و ... ادامه مطلب ...
  • غذای اصلی/ بادمجان پلو، غذای محلی قزوینی

    چاشنیک/ مواد لازم: برنج : یک کیلوگرم بادمجان حلقه شده : یک کیلوگرم پیاز سرخ شده : یک پیمانه گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم گوجه فرنگی حلقه شده : ۲ پیمانه یا ۵ عدد رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری روغن : نصف پیمانه نمک، ادویه و زردچوبه : به میزان لازم طرز تهیه: ۱٫ بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم. ۲٫ سپس با پیاز داغ، کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم. ۳٫ می توانیم به ... ادامه مطلب ...
  • خوشمزه روز: طرز تهیه عدس پلو [تماشا کنید]

    عدس پلو یکی دیگر از غذاهای مرسوم نذری ها در ایام عزاداری امام حسین (ع) است. از این رو طرز تهیه آن را در ادامه برایتان نوشته ایم. همراهمان باشید. مواد لازم  ۱ پیمانه عدس ۱ پیمانه آب ۲ پیمانه برنج ۱ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی / کره زعفران ۱ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی نصف یک عدد پیاز ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱/۲ قاشق چایخوری نمک ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱ قاشق غذاخوری کره کشمش (اختیاری) طرز تهیه ... ادامه مطلب ...
  • آش دوغ نذری ۴.۵ تُنی در تالش طبخ شد

    گیل نگاه: آش نذری به وزن ۴.۵ تن همزمان با روز عاشورای حسینی در شهرستان تالش پخته و در بین عزاداران توزیع شد. به گزارش مهر، همزمان با روز عاشورای حسینی، آش دوغ نذری به وزن ۴.۵ تُن در شهرستان تالش طبخ و در بین عزاداران توزیع شد. برای تهیه این آش نذری سه تُن دوغ ، ۵۰۰ کیلوگرم برنج نیم دانه، ۲۵۰ کیلوگرم سبزی، ۷۵۰ کیلوگرم حبوبات، تخم مرغ و کره با مجموع هزینه ۱۲ میلیون تومان استفاده شده است. همه ساله در ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان، مراسم عزاداری در شهرستان تالش با شور ... ادامه مطلب ...
  • آش نذری 4.5 تُنی در تالش طبخ شد

    گیلان آنلاین – تالش- آش نذری به وزن ۴٫۵ تن همزمان با روز عاشورای حسینی در شهرستان تالش پخته و در بین عزاداران توزیع شد. به گزارش خبرنگار مهر ، همزمان با روز عاشورای حسینی، آش دوغ نذری به وزن ۴٫۵ تُن در شهرستان تالش طبخ و در بین عزاداران توزیع شد. برای تهیه این آش نذری سه تُن دوغ ، ۵۰۰ کیلوگرم برنج نیم دانه، ۲۵۰ کیلوگرم سبزی، ۷۵۰ کیلوگرم حبوبات، تخم مرغ و کره با مجموع هزینه ۱۲ میلیون تومان استفاده شده است. همه ساله در ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان، مراسم عزاداری در ... ادامه مطلب ...
  • مشاوره سلامت/ نکته هایی برای درست کردن غذای سالم

    سیمرغ/ آشنایی با اصول مواد غذایی به اندازه ای مهم است که می توان به کمک آن از بوجود آمدن امراض خطرناکی مثل سرطان و بیماریهای گوارشی جلوگیری کرد. در هنگام درست کردن غذاها این نکات را بدانید در ادامه توصیه هایی به منظور پخت مواد غذایی به شیوه صحیح ارائه می شود: – از نمک یددار تصفیه شده در طبخ استفاده کنید. – در صورت امکان، برنج را به صورت کته مصرف کنید تا مواد غذایی آن در اثر آبکش کردن از بین نرود. – از سرخ کردن غذاها تا حد امکان اجتناب شود. در مواردی که نیاز ... ادامه مطلب ...