pKiXZEdpNnP1200353مواد لازم :

باقالا تازه                 ۳کیلو
تخم مرغ                 ۴عدد
شوید ( شویت )          ۲۰۰گرم
سیر کوچک              یک بوته

طرز تهیه : باقالا را از هر دو پوست بیرون بیاورید و بشویید . شوید را خرد کرده به باقالا اضافه کنید و سیر را هم خلال نموده در باقالا بریزید . ۳ قاشق سوپ خوری روغن و یک قاشق  چای خوری زردچوبه را به آن اضافه کنید و ظرف روی آتش بگذارید ۲۰دقیقه خوب سرخ شود و مرتب با قاشق هم بزنید . بعد از سرخ شدن یک گیلاس آب داخل آن کنید که خوب بپزد . پنج دقیقه مانده به پختن باقالا ، تخم مرغ را یک یک در آن بشکنید . نمک آن را زده و بردارید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *