مواد لازم • ۱ کیلوگرم کدو • ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده • ۱ پیمانه برنج خیس خورده • ۱ عدد پیاز • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی • نعنا یا ریحان • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم برای سس دلمه • ۳ حبه سیر رنده شده • ۲ پیمانه ماست • ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده • ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز مشخصات برای ۲ نفر روش حرفه ای آشپزی : ۱٫ در تابه متوسطی کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم آن را گرم کنید. پیاز را چند دقیقه تفت دهید تا سبک شود. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به تابه اضافه کنید و تفت دهید. ۲٫ برنج را به همراه نصف پیمانه آب به مخلوط گوشت اضافه کنید. شعله را زیاد کنید و هنگامی که آب برنج و گوشت تبخیر شد، حرارت را خاموش کنید. نعنا یا ریحان خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. ۳٫ کدوهای شسته شده را به اندازه دو بند انگشت برش دهید و داخل آنها را با یک قاشق کوچک خالی کنید. داخل کدوها را با مایه گوشت پر کنید و داخل یک قابلمه متوسط بچینید. ۴٫ سپس در یک لیوان آب گرم ۱ قاشق رب گوجه فرنگی را حل کنید و روی دلمه های کدو بریزید. …

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *