طرز تهیه : ۱- روغن جامد را به همراه روغن نیمه جامد روی حرارت ملایم می گذاریم تا کمی ذوب بشه. پودر قند را اضافه می کنیم و با همزن دستی می زنیم. ۲- حالا پودر هل را اضافه می کنیم و با همزن فقط در حد مخلوط شدن می زنیم. یک عدد تخم مرغ کامل را به همراه یک عدد زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و مجددا با همزن برقی می زنیم. ۳- اگر بخواهیم نان برنجی قزوین ما زعفرانی بشه در اینجا زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و بعد گلاب را هم اضافه می کنیم. سپس آرد برنج را اضافه کرده و با قاشق مخلوط می کنیم. ۴- با نوک انگشتان خمیر را ورز می دهیم طوری که به روغن نیفتد و بعد حالا خمیر را در کیسه فریزر می گذاریم. ۵- بعد کیسه فریزر را به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال می گذاریم تا استراحت کند. حالا از خمیر به اندازه یک گردوی کوچک بر می داریم و در دست کمی ماساژ می دیم تا خمیر نرم بشه. ۶- بعد خمیر را در دست گرد می کنیم و کمی در دست پهن می کنیم و داخل سینی با فاصله می گذاریم و رویش را مهر می زنیم. (مهر را باید طوری بزنید که اطراف خمیر ترک بر ندارد و در آخر سر روی خمیر شیرینی های مهر زده را خلال پسته و یا دونه هل می …

لینک منبع

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *