سوران/ چی لازم دارم: سه – چهار عدد چغندر پر رنگ و بدون رگ و ریشه .پوست آنرا خوب با برس بشویید و خرد کنید آب مرغ برای سوپ سه لیوان یا بیشتر یکعدد کدو با پوست شسته و خرد شود برنج ۵ الی ۶ قاشق غذا خوری کره کمی به دلخواه پیاز درشت یک عدد خرد شود نمک و فلفل به اندازه کافی خامه و سبزی برای تزیین چطوری درست کنم: آسمونی : کدو وپیاز و چغندر و برنج را با آب مرغ بار بگذارید تا کاملا بپزد . مرتب آب آنرا باز بینی کنید تا تمام نشود . وقتی کاملا پخت با یک همزن یا گوشتکوب برقی مواد را خوب له کنید . کمی کره داخل آن بریزید و کمی بجوشانید تا کره حل شده و سوپ کمی غلیظ شود . سپسآنرا داخل ظرف مناسب کشیده و با کمی خامه و سبزی تزیین کنید و در صورت تمایل با نارنج سرو کنید . این سوپ اصلا نیازی به رب گوجه فرنگی ندارد زیرا به خاطر وجود چغندرها بسیار خوشرنگ خواهد شد . نکته : بعضی چغندر ها از ابتدا رنگ روشنی دارند که از نظر خواص فرقی با انواع دیگر ندارد ولی پس از پخت رنگ غذا خوشرنگ نخواد شد . با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *