aMHBtQd9zu363مواد لازم :

یک عدد مرغ یا قرقاول

۴۰۰ گرم برگ سیر تازه

شش عدد تخم مرغ

۱۰۰ گرم لپه

طرز تهیه : مرغ را خوب تمیز کرده با یک گیلاس و نصف آب روی آتش خوار ( شعله کم ) بگذارید بپزد . سیر را تمیز کرده با چاقو ریز خرد کنید و در ماهیتابه بریزید با روغن سرخ کنید . تخم مرغ را بزنید و داخل سیر کنید که کمی با آن سرخ شود و بعد سیر وتخم مرغ سرخ شده را به مرغ اضافه کنید ، نیم ساعت الی سه ربع روی آتش خوار ( شعله کم ) جوش داده ، نمک و فلفل آن را به اندازه بزنید و بردارید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *