چی لازم دارم: برنج دو لیوان اسفناج و گشنیز پاک شده، شسته و خرد شده نیم کیلو آب مرغ دو لیوان آب و نمک به میزان لازم کره ۵۰ گرم پیاز متوسط یک عدد اسکلت، بال و گردن مرغ نیم کیلو (برای تهیه آب مرغ) چطور بپزم: ابتدا اسکلت، بال و گردن مرغ را با پیاز خرد شده و کمی نمک و سه لیوان آب روی حرارت بگذارید تا خوب پخته شود و آب به دست آمده از آن را صاف کرده و کنار بگذارید. برنج را با کره و آب مرغ به دست آمده و سبزی های خرد شده روی حرارت بگذارید تا آب مرغ جذب برنج شود و برنج و سبزی ها با آب مرغ نرم و پخته شود. در این غذا لازم نیست برنج کشیده و قد بلند شود بلکه باید به صورت کته یا دمی در آید. این غذا بسیار مقوی است و برای بیماری آبله مرغان و زونا به ویژه در اوایل بیماری بسیار مفید است. در غذاهای مخصوص بیماران آبله مرغان و زونا از ادویه، فلفل و موادغذایی با طبع گرم و محرک از جمله؛ گردو، خرما و زنجبیل و غیره استفاده نکنید به ویژه در اوایل دوران بیماری. لذا بهتر است از موادغذایی با طبع سر مانند؛ اسفناج، گشنیز، برنج، ماست، لیموشیرین و هندوانه به کار برید. …

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *