فردا/ شیرینی پادرازی یکی از شیرینی های شهر مشهد است که برای پذیرایی از میهمانان نوروزی بسیار مناسب است. در این مطلب طرز تهیه شیرینی پادرازی را آموزش داده ایم. چی لازم دارم: تخم مرغ : ۲ عدد آرد برنج : ۱۲۵ گرم پودر شکر : ۱۵۰ گرم آرد گندم : ۱۲۵ گرم پودر هل : یک چهارم قاشق چایخوری آرد نخودچی : ۱۵۰ گرم کره : ۲۵۰ گرم تخم مرغ اضافی ،کنجد،پودر پسته ،آب زعفران و روغن مایع برای تزیین. چطور بپزم: کره نرم شده و پودر شکر رو با هم مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید.تقریبا ۵ دقیقه مواد رو مخلوط کنید تا شکر داخل کره حل بشه.تخم مرغ ها رو که نیم ساعت داخل دمای اتاق بودن رو یکی یکی به مواد اضافه کنید و با همزن خوب یکنواخت کنید. پودر هل رو هم به مواد اضافه کنید. هر ۳ آرد رو داخل ظرف جداگانه با هم مخلوط کنید و ۳بار اونها رو الک کنید این کار خیلی در کیفیت شیرینی موثره پس لطفا کمتر از ۳بار الک نکنید.آرد الک شده رو کم کم به مواد اضافه کنید و خوب با دست مواد رو ورز بدید.خمیر اماده شده رو داخل نایلون قرار بدید و ۱ساعت اجازه بدید داخل یخچال استراحت کنه. بعد از زمان همون نایلون رو روی سطح باز کنید و …

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *