ماهنامه سرآشپز: اگر فکر می کنید که تنوع غذاهای سنتی و قدیمی دیگر به پابان رسیده، و برای درست کردن غذاهای جدید باید به سراغ غذاهای مدرن بروید، کاملا در اشتباه هستید. هنوز هستند خورش هایی که تا به حال درست نکرده اید و با پختن آنها، غذایی جدید با برنج خواهید داشت. خورش کلم بروکلی یکی از این غذاهاست. مواد مورد نیاز: گوشت (مکعبی خرد شده): ۳۰۰ گرم کلم بروکلی (گل گل شده): ۲۵۰ گرم پیاز: ۱ عدد سیر (له شده): ۱ حبه نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم پودر دارچین: به میزان لازم رب گوجه فرنگی: ۱ ق س روغن مایع: به میزان لازم روش پخت: ۱٫ کلم بروکلی را همراه مقداری آب و نمک داخل قابلمه ای ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سپس آبکش کرده و کنار بگذارید. ۲٫ ۲٫ درون قابلمه ای مقداری روغن گرم کرده، سپس پیاز و سیر را کمی تفت دهید. بعد گوشت را به آن افزوده و تفت دهید. ۳٫ نمک، فلفل، زردچوبه، پودر دارچین و رب گوجه فرنگی را به گوشت افزوده و تفت دهید. سپس ۲ پیمانه آب درون آن ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تابپزد. ۴٫ کلم بروکلی را به مواد افزوده و پس از ۵ دقیقه کنار بگذارید. بعد به همراه نان یا …

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *