طرز تهیه دلمه پیاز را در ادامه ببینید : طرز تهیه دلمه پیاز طرز تهیه دلمه پیاز را در ادامه ببینید : دلمه پیاز یک غذای خوشمزه و سنتی برای دورهمی هایتان است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. مواد لازم لپه ۱/۳ پیمانه نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار لازم برنج ۱/۲ پیمانه پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد روغن مایع به مقدار لازم گوشت چرخ کرده (مخلوط گوساله و گوسفند) ۴۰۰ گرم رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری زردچوبه (پودر شده) ۱/۲ قاشق چایخوری ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری سبزی (پاک و خرد شده) ۲۰۰ گرم زعفران ۲ قاشق سوپخوری سرکه سفید ۴۵ میلی لیتر شکر ۱ قاشق سوپخوری پیاز مخروطی ۱۶ عدد استاک سفید گوساله ۵۰۰ میلی لیتر طرز تهیه دلمه پیاز : ۱٫ آب روی لپه خیس شده را خالی کرده و آن را در قابلمه ای حاوی مقداری آب جوش، روی حرارت ملایم، بریزید تا به مدت ۳ساعت بپزد. در اواسط پخت، مقداری نمک به آن بیافزایید و آبکش کنید. ۲٫ آب روی برنج خیس شده را خالی کرده و آن را در قابلمه ای، حاوی مقداری آب جوش روی حرارت زیاد قرار دهید تا به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزد سپس …

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *