دلمه هایی مثل دلمه برگ مو و دلمه کلم برگ رو معمولا در مهمانی ها به عنوان پیش غذا استفاده میکنن. البته اونقدری سیر کننده هستن که بشه اون ها رو به عنوان غذای اصلی استفاده کرد. ولی این دلمه ای که امروز آموزش میدم یک غذای کامله و حتی اگر برای پیش غذا نوش جان کنید دیگه جای غذای دیگه ای رو نخواهید داشت. چی لازم دارم: بادمجان دلمه ۳ عدد فلفل دلمه ۳ عدد گوجه سفت ۴ عدد برنج ۱ پیمانه لپه ۴ قاشق غذاخوری سبزی دلمه ۱ کاسه سوپ خوری پیاز ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل و کمی آبلیمو برای سس دلمه رب گوجه ۴ قاشق غذاخوری آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری روغن ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل و ۲ لیوان آب چطور بپزم: برای تهیه دلمه ابتدا مواد میانیش رو تهیه کنید. مواد میانی این دلمه رو هم میتونید به روش مواد دلمه کلم برگ مجلسی که در این مطلب آموزش دادم تهیه کنید. به این صورت که ابتدا برنج رو با نصف پیمانه آب و مقداری نمک نیم پز کنید. لپه رو هم بپزید. پیاز ها رو خرد کنید و در ظرفی جدا گانه در روغن با کمی زردچوبه تفت بدهید. بعد هم گوشت رو اضافه کنید. کمی که تفت خورد رب و نمک و فلف …

لینک منبع

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *