جام جم/ بادمجان همه جوره خوش خوراک است چه آن را له کنید و کشک بادمجان درست کنید چه کبابی آن را در میرزاقاسمی بریزید یا داخل آن را با گوشت چرخ کرده پر کنید یا مسمای بادمجان مبسوطی از آن بسازید و با چلوی ایرانی نوش جان کنید. تنوع غذاهایی که بادمجان در آن به کار می رود بی شمار است، اما امروز می خواهیم طرز تهیه غذایی غیر ایرانی را برای تنوع بخشیدن به سفره غذای خود به شما آموزش دهیم که در کشورهای عربی، بویژه لبنان هواخواهانی دارد: «مقلوبه». تصویر بادمجان پلوی خوشمزۀ عربی: مقلوبه چی لازم دارم (برای ۴ تا ۶نفر): بادمجان متوسط: ۲ عدد پوست کنده و حلقه حلقه پیاز بزرگ: یک عدد، ساطوری گوشت سردست گوسفند: یک کیلو، خرد کرده ادویه پلویی: یک قاشق غذاخوری پودر دارچین: یک دوم قاشق چایخوری پودر جوز هندی: یک دوم قاشق چایخوری روغن مایع: به میزان دلخواه گوجه فرنگی بزرگ: ۳ عدد حلقه حلقه برنج خیسانده: ۲ پیمانه آب جوش: ۲ پیمانه چطور بپزم: ۱. ورقه های بادمجان را نمک پاشیده و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا تلخ​آب آن خارج شود، سپس آن ها را شسته و خشک کنید. یک چهارم پیمانه روغن مایع را روی شعله متوسط داغ …

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *