برترین ها/ دلمه ها از آن دسته از غذاهای پر زحمت محسوب می شوند که علاقه خاصی به آنها داریم. احتمالا خانم ها انواع دلمه را تا به حال درست کرده بباشند، اما دلمه کلم پیچ را کمتر کسی امتحان کرده باشد. در این مطلب طرز تهیه دلمه کلم پیچ را به شما آموزش داده ایم. مواد مورد نیاز: گوشت (چرخ شده): ۴۰۰ گرم کلم برگ: ۱ کیلوگرم لپه (پخته و آبکش شده): یک دوم پیمانه برنج (پخته و آبکش شده): ۱ پیمانه سبزی دلمه (ساطوری شده): ۱ پیمانه پیاز (نگینی خرد شده): ۲ عدد سرکه قرمز: یک چهارم پیمانه شکر: سه چهارم پیمانه نمک، فلفل و زدرچوبه: به میزان لازم رب گوجه فرنگی: ۵ ق س روغن مایع: به میزان لازم روش پخت: ۱- تابه ای را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن داخل آن گرم کنید. سپس ۱ عدد پیاز را درون آن کمی تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود. بعد گوشت را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کرده و بپزد. ۲- نمک، فلفل، زردچوبه و ۲ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی را به مواد افزوده و کمی دیگر تفت دهید. سپس یک دوم پیمانه آب به آن افزوده و با در بسته بگذارید تا روی حرارت ملایم بپزد و آب آن تبخیر شود. بعد کنار بگذارید تا خن …

لینک منبع

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *