آشنایی با روش تهیه کباب مرغ و سماق با سس مخصوص

آشنایی با روش تهیه کباب مرغ و سماق با سس مخصوص

این کباب را هم با نان و هم با برنج میتوانید سرو کنید.

مواد اصلی: مرغ (فیله) ۶ قطعه
ماست ۳ قاشق غذا خوری
سماق (ترش و قرمز) ۳ قاشق غذا خوری
کره ۵۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد سس : ماست خامه ای ۳ قاشق غذا خوری
سس مایونز ۱ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز ۱/۲ قاشق غذا خوری
جعفری (ساطوری شده) ۱/۲ قاشق غذا خوری
نمک به مقدار لازم
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

طرز تهیه: ۱ ابتدا فیله مرغ را پاک کرده و بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شود.سپس آن راخرد کرده یا به صورت درسته لای دو ورقه نایلون قرارداده با بیفتک کوب یا گوشتکوب دو سه ضربه ملایم بزنید تا کمی صاف و نرم شود.
۲ سپس روی هر فیله را ابتدا کمی کره و سپس مقداری ماست بزنید و آن ها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.فیله ها را به سیخ چوبی بزنید و سماق را به صورت راه راه با فاصله روی فیله بریزید.
۳ سیخ را مانند سوزنی که پارچه را کوک می زند در فیله طوری فرو کنید که قسمت های سماق دار در فرورفتگی ها قرار گیرد و قسمت ماست دار در برجستگی ها باشد.
۴ سیخ ها را آرام برداشته با کره ای که داغ شده است روی حرارت ملایم سرخ کنید.و بعد ماست، مایونز، فلفل، جعفری خردشده را با کمی نمک مخلوط کرده با کباب سرو کنید.
سایر نکات: ۱)این کباب را هم با نان و هم با برنج میتوانید سرو کنید.
۲)بهتر است مرغ را از شب قبل داخل آب پیاز،زعفران،آبلیمو و پودر سیر بخوابانید تا مزه خوبی بگیرد.
۳)در صورتی که غذای تند مصرف نمیکنید به جای فلفل قرمز از فلفل سیاه یا شیرین استفاده کنید.
۴)بهتر است مقداری گوجه را حلقه کرده و با کره تفت دهید و همراه کباب سرو کنید.
منبع: پاپیون

آشنایی با روش تهیه کباب مرغ و سماق با سس مخصوص

[ مشاهده متن کامل آشنایی با روش تهیه کباب مرغ و سماق با سس مخصوص در سایت موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان ]

لینک منبع

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *