مواد لازم اشپل (متعلق به ماهی سفید) یک دست برنج (پخته شده به صورت کته) ۵قاشق غذاخوری پیاز ۱عدد گردو ۷عدد سیر ۶حبه رب انار (ترش) ۱قاشق غذاخوری سبزی (شامل گشنیز،نعنا،پونه و تره ساطوری شده) ۱۰قاشق غذاخوری تخم مرغ ۳عدد نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم گلپر به میزان لازم روغن به میزان لازم نان (نان لواش یا خمیر پیراشکی) به میزان لازم مشخصات برای ۴ نفر روش حرفه ای آشپزی : ابتدا در ظرف مناسبی اشپل ها را با چنگال هم می زنیم تا کاملا از هم باز شوند. برنج پخته شده ، پیاز، گردو و سیر را مخلوط نموده و از چرخ گوشت رد می کنیم و به اشپل ها می افزاییم. سپس رب انار را به همراه سبزی، تخم مرغ، نمک فلفل و گلپر به مواد اضافه نموده و کاملا ورز میدهیم تا مواد یکدست شوند و مثل مواد کوفته منسجم شوند.حال مواد را روی حرارت بسیار ملایم قرار میدهیم تا کمی بپزند و البته بهتر است چند قاشق آب هم به آن اضافه کنیم.سپس آنها را لای نان یا خمیر پیراشکی ریخته و در روغن زیاد و داغ سرخ میکنیم.

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *