مواد لازم جوجه کباب:یک کیلوگرم برنج:۵ پیمانه رب انار شیرین:دو پیمانه لیموترش:یک کیلوگرم زعفران دم کرده:سه قاشق غذاخوری روغن مایع:سه پیمانه نمک و فلفل:به میزان لازم مشخصات برای ۳ نفر روش سخت آشپزی : چنان که می گویند یک روز باید تکه های مرغ را در محلول آبلیمو، آب و نمک بخوابانید؛ اما سه چهار ساعت هم کفایت می کند. بعد از سپری شدن این مدت، ابتدا روغن را در تابه ای نسبتا گود و بزرگ داغ کنید و سپس جوجه ها در آن بچینید. جوجه ها معمولا آب می اندازند. اگر اجازه بدهید کمی آبپز شوند، به سود خودتان کار کرده اید. وقتی آب جوجه تمام شد، دقت کنید که دو طرف گوشت طلایی شده باشد. بعد از این آنها را از روغن بیرون بیاورید، روی جوجه ها را رب انار بریزید و با جعفری تزیین کنید و بر سر سفره بیاورید.

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *