مواد لازم گوشت ران گوسفند یا گوساله :۴۰۰ گرم سویا سس لایت :یک فنجان سرکه بالزامیک :یک قاشق سوپ خوری نمک دریایی زنجبیل تازه جوانه ماش :به میزان دلخواه هویج رنده شده :یک عدد پیاز ژولین خرد شده :۱ عدد فلفل چیلی :یک عدد روغن کنجد یا زیتون :به میزان لازم برنج شسته و خیسانده :۲ پیمانه سیر :یک بته متوسط مشخصات برای ۴ نفر روش متوسط آشپزی : در ابتدا گوشت رو مکعبی خرد میکنیم به ابعاد دو در دو سانت. بعد زنجبیل رو ژولین خرد میکنیم. در یک کاسه گوشت رو میریزیم و بعد سویا سس و سرکه بالزامیک و نمک و زنجبیل رو اضافه میکنیم و کاملا با هم مخلوط میکنیم. بعد روش رو سلفون میکشیم و در به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار میدیم تا مزه دار بشه. توجه داشته باشید که در این حین باید برنج رو هم بپزید و دم بزارید. سیر رو هم برش میدیم یا از طول یا از عرض و با روغن داغ سرخ میکنیم تا به صورت چیپسی بشه فقط حواستون باشه نسوزه. جوانه ماش رو میشوریم و میزاریم آبش بره و در یک تابه ووک یا یک تابه گریل مقداری کمی روغن میریزیم ابتدا هویج و پیاز رو به مدت ۳ دقیقه با شعله زیاد تفت میدیم و بعد …

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *