مواد لازم روغن به میزان لازم  گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم  نمک و فلفل به میزان لازم  زردچوبه ۱ قاشق چایخوری  پیازداغ ۲ قاشق سوپخوری  سبزی دلمه خردکرده ۵۰۰ گرم شامل  (تره، شوید، گشنیز، پیازچه، ترخون، مرزه و نعنا)  برنج ۱/۵ پیمانه  باقلا سبز خلال کرده ۴۰۰ گرم  زعفران حل کرده ۱ قاشق سوپخوری  ماست ترش ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری مشخصات برای ۵ نفر روش حرفه ای آشپزی : در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید. گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و آن را اندکی سرخ کنید، آن گاه پیازداغ و سبزی را اضافه و مخلوط نمائید و تفت دهید. اینک شعله را خاموش کنید. برنج از قبل خیسانده و باقلا را بیفزائید. همچنین زعفران و ماست را اضافه کنید. حالا هر بار قدری از مایه را درون برگ بپیچید و در قابلمه مناسبی- که کف آن را با برگ پوشانده اید- بچینید، و بشقاب مناسبی روی دلمه ها قرار دهید و جسم سنگینی روی آن بگذارید، تا دلمه ها باز نشوند. سپس دو پیمانه آب، روی دلمه بریزید و با حرارت متوسط بپزید. در اواسط پخت، قدری روغن یا کره، روی دلمه ها بگذارید و صبر کنید تا کاملاً آب آن کشیده و پخته شود. حالا آن ر …

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *