آخرین خبر/ چی لازم دارم: نخود (یا حبوبات دلخواه به جز لپه و لوبیا چشم بلبلی) ۲ لیوان برنج ۱/۳ لیوان بلغور گندم ۲ لیوان گوشت گوسفندی (و بدون چربی) ۵۰۰ گرم پیاز ۲ عدد نعنا ۳ قاشق غذا خوری زیره سبز (نکوبیده) ۲ قاشق غذا خوری سبزی (آش) ۲ کیلوگرم کشک به مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم چطوری درست کنم: ۱- ابتدا حبوبات را به جز عدس جداگانه میپزیم.سپس در ظرفی مناسب پیاز را نیمه سرخ کرده و سپس گوشت و زردچوبه و فلفل را کمی در آن تفت داده و به همراه آب می پزیم. ۲- برنج و بلغور شسته شده را در قابلمه ریخته، و با آب می گذاریم تا خوب بپزد و لعاب بیندازد. ۳- سپس حبوبات پخته شده، سبزی و گوشت پخته و کوبیده شده را با آب گوشت و پیاز داغ به آش اضافه می کنیم. ۴- در آخر زیره را در روغن تفت داده و به اصطلاح زیره داغ درست می کنیم و با نعناع داغ داخل آش می ریزیم و می گذاریم تا جا بیفتد. سایر نکات آش گندم آشی بسیار خوشمزه و سنتی است و انواع بسیار متفاوتی دارد این آش متعلق به سبزوار است و جزو غذاهای بسیار محبوب در این شهرستان به شمار میرود. حتما حبوبات را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش …

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *