آخرین خبر/ یک غذای بجنوردی است. این غذا، ساده ولی مقوی است و بسیار راحت هم درست می شود. چی لازم دارم: ماش: ۲۰۰ گرم برنج: ۱۵۰ گرم گوشت قورمه شده: ۲۵۰ گرم پیاز داغ: سه قاشق غذاخوری زیره سیاه: یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم چطور بپزم: ابتدا ماش و پیاز داغ را در ظرف ریخته و کمی آب روی آن می ریزیم و نمک و زردچوبه و فلفل به آن اضافه کرده و می گذاریم بپزد. بعد از نیم ساعت برنج را شسته و در داخل آن می ریزیم و گوشت قورمه راهم به آن اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد. برنج آن باید کاملاً له شود مانند شله. هر از گاهی آن را هم می زنیم تا ته نگیرد و اگر آب آن کم بود کمی آب جوش به آن اضافه می کنیم. این غذا آبدار نیست و مانند شله زرد سفت می شود. نکته: در این غذا از گوشت قورمه شده استفاده می شود. بدون گوشت هم می توانید درست کنید. طریقه قورمه کردن گوشت هم به این صورت است: گوشت بدون استخوان را خرد کرده با کمی آب می گذاریم بپزد وقتی گوشت پخت و آب آن خشک شد گوشت به روغن می آید با چربی خود گوشت آن را سرخ می کنیم. کمی هم نمک به آن می زنیم. اگر گوشت چرب نبود همان ابتد …

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *