مواد لازم شیر پرچرب یک پیمانه برنج یک پیمانه آب ۳ پیمانه پوست پرتقال ۵۰ گرم پوست سیب ۵۰ گرم چوب دارچین ۲ عدد شیر عسل یک پیمانه خامه یک پیمانه شیر نارگیل ۵۰ گرم پودر دارچین به مقدار لازم بادام ۶۰ گرم مشخصات برای ۴ نفر روش متوسط آشپزی : آب را در یک قابلمه ریخته و پوست پرتقال، پوست سیب و چوب دارچین را اضافه کنید. برنج را شسته و به آن بیفزایید و حرارت دهید تا آب برنج بخار شود. بعد شیر پرچرب را اضافه کنید تا برنج آماده شده و خوب پخته شود. شیر نارگیل را اضافه کنید. در آخر شیر عسل و خامه را نیز اضافه کرده و با بادام و پودر دارچین تزئین کنید.

لینک منبع

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *