طرز تهیه نان تابه ای با شیره انگور –

طرز تهیه نان تابه ای با شیره انگور -

آکاایران: وب سایت سوران: در این مطلب طرز تهیه یک نان خوشمزه با شیره انگور آموزش داده شده است.
مواد لازم:
شیره انگور ۱/۲ پیمانه بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوریتخم مرغ ۱عدد نمک خیلی خیلی کم آرد ۱ پیمانه

آکاایران: طرز تهیه نان تابه ای با شیره انگور
طرز تهیه:
تخم مرغ و شیره و بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرد و کم کم آرد الک شده را اضافه می کنیم .بسته به نوع آرد شاید همه آرد مصرف نشود . تا جایی آرد را اضافه می کنیم کهخمیر نه شل و روان باشد و نه سفت. ماهیتابه را داغ وکمی چرب کرده و مواد را داخل آن می ریزیم و در ماهیتابه را میگذاریم و روی حرارت ملایم برای چند دقیقه قرار می دهیم تا زمانیکه روی خمیر حباب بزند . سپس با کفگیر خمیر را برگردانده تا روی آن هم بپزد. می توان با خلال دندان یا چنگال تست کرد که داخل نان پخته یا نه.
نکته:
۱٫ می توان نصف آرد و نصف آرد برنج اضافه کرد که خوشمزه تر می شود.
۲٫ می توان شیره خرما و یا شیر را جایگزین کرد. در صورت جایگزینی شیر دو یا سه قاشق شکر هم به مواد بالا اضافه می شود.
۳٫ می توان روی نان تابه ای وقتیکه داغ است کمی شیره ریخته تا جذب نان شده وخوشمزه تر شود.
.
منبع :

طرز تهیه نان تابه ای با شیره انگور -

[ مشاهده متن کامل طرز تهیه نان تابه ای با شیره انگور – در آکاایران ]

لینک منبع

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *