طرز تهیه کوئی کاکا -آکا

طرز تهیه کوئی کاکا -آکا

طرز تهیه کوئی کاکا

آکاایران: طرز تهیه کوئی کاکا

آکاایران: کوئی کاکا غذا و میان وعده ای شمالی و مربوط به گیلان است .این غذا ظاهری شبیه کلوچه دارد و معمولا با چای سرو میشود.
طرز تهیه:
به گزارش آکاایران: ابتدا کدو حلوا یی را پوست گرفته و روی حرارت ملایم بپزید کند سپس آن را درون مخلوط کن ریخته یا با قاشق له کنید. . آرد برنج نرم ، مغز گردو ی چرخ شده ، کدوی پخته شده ، شکر ، گلاب ، هل و دارچین و نمک و زعفران را با هم مخلوط کنید سپس تخم مرغ ها را همراه با جوش شیرین بزنید و به مواد اضافه کنید .مقداری شیر به مواد اضافه کنید تا مایه شلی به غلظت مایه کوکو درست شود . از مایه ، درون تابه ریخته مثل کوکو به دفعات سرخ کنید ، سپس آن را در ظرف دردار بریزید تا خشک نشود .

نکات:
۱)بهتر است مایه را ۲ ساعت در یخچال نگه دارید تا جوش شیرین پف کند.
۲)استفاده از گلاب،نمک و جوش شیرین در گیلان مرسوم نیست اما این میان وعده را خوش مزه تر میکند.
نوش جان

.
منبع :

طرز تهیه کوئی کاکا -آکا

[ مشاهده متن کامل طرز تهیه کوئی کاکا -آکا در آکاایران ]

لینک منبع

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *