عوارض حذف صبحانه

بهاره غیاثی با بیان اینکه نخوردن صبحانه در صورتی که تداوم یابد و تبدیل به عادت شود، موجب کمبود دریافت سایر مواد مغذی مورد نیاز فرد می شود، گفت: با حذف صبحانه از وعده های غذائی مواد مغذی که در این وعده دریافت می شود، در وعده های دیگر جایگزین نخواهد شد و در نتیجه کمبود کالری، ویتامین ها و املاح ایجاد می شود. این کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به مواردی جهت برخورداری کودکان سنین مدرسه از اشتهای کافی برای صرف صبحانه، گفت: شام در ساعات ابتدای شب صرف شود و تا حد امکان کودکان شب در ساعت معین و ترجیحا زود بخوابند. همچنین صبح زودتر بیدار شده پس از شستن دست و صورت، کمی نرمش کنند تا برای صرف صبحانه اشتها پیدا کنند. وی افزود: والدین صبحانه را به عنوان یک وعده غذایی مهم تلقی کنند و همگی به دور یک سفره به صرف صبحانه بپردازند تا تشویقی برای کودکان باشند. وی گفت: فرنی، شیر برنج، حلیم و عدسی اغلب مورد علاقه کودکان این سنین هستند و از ارزش غذایی بالایی نیز برخوردارند. نان و پنیر و گردو، نان و تخم مرغ، نان و کره و مربا، نان و کره و خرما، همراه با یک لیوان شیر نیز نمونه هایی از یک صبحانه با ارزش
هستند.

[ مشاهده متن کامل عوارض حذف صبحانه در روزنامه آفتاب یزد ]

لینک منبع

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *