پارسه گرد/ دستور تهیه کوفته کرمانشاه اگر به خوردن غذاهای ایرانی به خصوص محلی علاقه مند هستید این غذای خوش مزه پیشنهاد ما به شما است. اگر نگران وا رفتن کوفته تان هستید خیال تان راحت باشد که این کوفته با طعم شیرین اصلا وا نمی رود. چی لازم دارم: گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم برنج ۲۰۰ گرم نعناع خشک ۲۵ گرم شکر ۱۰۰ گرم سرکه ⅔ پیمامه پیاز ۱ عدد تخم مرغ ۱ عدد آب ۱ پیمانه نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم چه جوری درست میشه: برنج را با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا آب آن جمع شود و شفته شود. پیاز را رنده می …

لینک منبع

۱۶ February 2017 | 2:50 am

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *