آکا ایران/ گوشت گوسفند دارای طبع گرم و تر است. چی لازم دارم: برنج ۲ فنجان شکر ۳۰ گرم جعفری ساطوری شده قدری برگ مریم گلی قدری گوشت گوسفند ۲۵۰ گرم کشمش ۶۰ گرم بادام ۶۰ گرم آب گوشت ۴ فنجان فلفل سیاه ۱ قاشق مرباخوری فلفل هندی ۱ قاشق مرباخوری ادویه نصف قاشق مرباخوری پیاز ۳ عدد چطور بپزم: پیه گوشت(دنبه) را در قابلمه آب نموده گوشت گوسفند را قطعه قطعه کرده سرخش کنید ، سپس گوشت را از قابلمه بر داشته پیاز خرد شده را در آن ریخته آنرا هم کمی در همان پیه ، سرخ کرده و مغز بادام کوبیده و برنج را در آن ریخته مدت پنج دقیقه مخلوط فوق را بپزید و در طول این مدت مرتب همش بزنید ، سپس ادویه جات ، مویز ، گوجه فرنگی خرد شده و آب با اندازه کافی ریخته و همش بزنید و روی آتش ملایم بپزید . همینکه آب کاملا به مخلوط فوق جذب گردید ، گوشت گوسفند و مقداری مریم گلی و جعفری در آن ریخته و در یک محل گرم مدت ۱۷ الی ۲۰ دقیقه بگذارید . با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *