پارسینه/ کاچی از زمان های قدیم برای آنهایی که به اصطلاح کم بُنیه هستند خیلی توصیه می شود. از طرف دیگر برای آنهایی که طبع سردی دارند شیره انگور پیشنهاد خوبی است. این دسر خوشمزه در ماه رمضان هم بهت قوه ی که دارد محبوبیت زیادی می یابد در ادامه با طرز تهیه این دسر بیشتر آشنا خواهید شد. چی لازم دارم: آرد برنج یک قاشق سوپ خوری آرد گندم یک پیمانه کره ۱۰۰ گرم شکر ۲ پیمانه گلاب یک استکان چای خوری کوچک زعفران ساییده شده یک قاشق مرباخوری آب ۳ پیمانه چه جوری درست میشه: ۱-ابتدا در یک قابلمه استیل آب و شکر ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر در آب حل شود، سپس زعفران را اضافه کنید و بعد از گذشت چند دقیقه، گلاب را بیفزایید. بعد از اینکه شیره حالت قوام یافته پیدا کرد، شعله اجاق گاز را خاموش کنید. ۲- کره را در یک قابلمه متوسط ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. پس از اینکه کره آب شد، آرد گندم را بیفزایید و مرتب هم بزنید تا آرد تغییررنگ پیدا کرده و طلایی متمایل به قهوه ای شود.حالا نوبت به اضافه کردن آرد برنج است. ۳- پس از اینکه آرد برنج را نیز …

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *