مواد لازم لوبیا سبز ۱۷۰ گرم فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد نودل برنج ۲۳۰ گرم نمک به میزان لازم فیله مرغ ۴۵۰ گرم آبلیمو ۱/۲ پیمانه سس سویا ۱/۴ پیمانه شکر ۱ قاشق غذاخوری آناناس ۲ پیمانه نعناع ۱/۴ پیمانه بادام زمینی ۱/۲ پیمانه فلفل سیاه به میزان لازم مشخصات برای ۴ نفر روش متوسط آشپزی : لوبیاسبزها رو در قابلمه بزرگی از آب در حال جوش تا ترد بشن، برای حدود ۳ دقیقه بپزید. فلفل دلمه ای رو اضافه کنید و مواد رو هم بزنید. با کمک کفگیر سبزیجات رو از آب خارج کنید. نودل رو در آب بریزید و اون رو طبق دستور روی بسته بندی در حدی که زیر دندان بیاد، برای حدود ۴ تا ۶ دقیقه بپزید. نودل رو در آبکش ریخته و با آب سرد آبکشی کنید. در این میان، در ماهیتابه کوچکی روی حرارت متوسط، ۱ پیمانه آب نمک رو گرم کنید. وقتی شروع به قل زدن کرد، فیله های مرغ رو در اون بریزید، در ظرف رو بذارید و اجازه بدین برای ۵ دقیقه بپزه. بعد حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید مرغ برای ۵ تا ۱۰ دقیقه بخارپز و مغزپخت بشه. وقتی مرغ به در قدر کافی خنک شد، اون رو ریش ریش کنید. در کاسه بزرگی، آبلیمو، سس سویا و …

لینک منبع

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *