خراسان/ برای آشپزی آسان پیشنهادهای زیادی می شود از جمله: اگر می خواهید سیب زمینی هنگام پخت ترک نخورد، قبل از پختن کمی کره یا روغن روی آن بمالید. اگر برنج بیش از حد جوش خورد، ۳-۲ قاشق غذاخوری آب لیمو به آن اضافه کنید تا وا نرود. برای شستن قارچ به هیچ وجه آن را در آب خیس نکنید؛ بلکه با کمک یک برس نرم قارچ را تمیز و با دستمالی مرطوب پاک کنید و بعد با آب (در حد یک آبکشی ساده) بشویید. اگر می خواهید رنگ و بوی ادویه قرمز رنگ حفظ شود، آن ها را در یخچال نگهداری کنید. همیشه سیب را داخل نایلون پلاستیکی درباز در یخچال قرار دهید.به گزارش باشگاه خبرنگاران، سیب گازی از خود متصاعد می کند که به بهتر رسیدن دیگر میوه ها و سبزی ها کمک می کند، بنابراین اگر میوه نرسیده ای دارید، از سیب برای رسیدن سریع تر آن استفاده کنید. میوه های قرمز رنگ را قبل از شستن حتما چند ساعت در یخچال قرار دهید تا زمان بیشتری سالم بماند و لهیده نشود. هنگام سرخ کردن مواد غذایی، حرارت را از ۱۸۰ درجه سانتی گراد بالاتر نبرید. بعد از هر بار سرخ کردن، روغن درون ظرف را خالی و با دستمال آن را پاک کنید و دوباره روغن بریزید و مواد غذای …

لینک منبع

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *